keskiviikko 7. marraskuuta 2012

the new beginning #1

Mulle vaan tuli sellanen fiilis. Olenhan mä ennenkin koittanut bloggaamista, mutta nyt tuntuu jotenkin just sopivalta ajankohdalta alottaa tää ihan tosissaan.

Olen Anna, 14-vuotias naisenalku Turun suunnalta. :) Blogini on persoonallinen lifestyle- & muotiblogi. Järkkärin uutena omistajana tulee myös kuvattua paljon, ja tulenkin varmasti lisäämään postauksiin paljon kuvia. Blogi siis luonnollisesti käsittelee elämääni ja ajatuksiani - muotia, sisustusta, meikkejä, unelmointia..

Tämänhetkisen tyylini avainsanat löytyvät vasemmalla sijaitsevasta sivupalkista. Kuljen muodin mukana, mutta maustan tyyliäni persoonalliseksi milloin mitenkin. Suosin mustaa, valkoista ja hopeaa, mutta tyylini on värittömyydestään huolimatta todella tyttömäinen. (:  Pidän myös vastakohtien sekoittelusta, esimerkiksi tyttömäisen pitsin yhdistän usein rokahtavaan, revittyyn pintaan. Yritän saada myös asukuvia mahdollisuuksien mukaan, kuvaajaa voi olla vaikeaa löytää, koska kaikki kaverini asuvat sen verran kaukana /: Jalusta ja itselaukaisija käyttöön siis !

Jokainen kommentti & lukija merkitsee mulle paljon, eli jos vain viitsisit uhrata pari sekuntia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti